Jan 24, 2019 Last Updated 9:37 AM, Jan 24, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

JADRANOVO: Taksist "napuhao" 3,29 promila!

Prometna policija u Primorsko-goranskoj županiji tijekom božićnih blagdana provodila je kontrolu na cestama i pritom u prometu zatekla nekoliko vozača u alkoholiziranom stanju. Jedan od njih je posebno zanimljiv...

U protekla dva dana policija je zatekla u prometu nekoliko vozača u alkoholiziranom stanju. Izdvajamo 41-godišnjeg vozača, zaustavljenog u utorak, 25. prosinca oko 1 sat na području Jadranova, kada je taxi vozilom upravljao s koncentracijom alkohola od 3,29 g/kg. Kako ne bi nastavio ugrožavanje prometa, priveden je u službene policijske prostorije.

Osim navedenog, jučer je u isto vrijeme na autocesti Rijeka-Zagreb kod Vrbovskog zatečen i alkoholizirani 37-godišnji vozač. Pri koncentraciji alkohola od 1,50 g/kg, upravljao je osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka. Vozilom je k tome upravljao bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje.  Zbog počinjenih prekršaja, priveden je u prostorije policije, kao i 66-godišnji vozač zatečen 24. prosinca oko 20.40h na području Zameta. Upravljao je osobnim vozilom marke Mercedes, riječkih registarskih oznaka, a alkotestiranjem mu  je izmjerena koncentracija alkohola od 1,68 g/kg.  Svi počinitelji prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


0
0
0
s2sdefault