Jan 24, 2019 Last Updated 9:37 AM, Jan 24, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

HAK USLUGE i ODINA ASISTENCIJA: Sigurno kroz Hrvatsku

Kategorija: Aktualno

HAK USLUGE d.o.o. i ODINA ASISTENCIJA d.o.o. za što bezbrižnije putovanje kroz Lijepu našu

Ujedinili smo naše znanje i iskustvo kako bi gostima Republike Hrvatske ponudili jedinstven paket usluga kakav, prema našim istraživanjima, niti jedna druga turistička zemlja, u tom obliku ne nudi svojim gostima. Želimo biti na usluzi i pružiti pomoć i u nemilim situacijama koje se na žalost u prometu uvijek mogu dogoditi. Svojim radom želimo pridonijeti izvrsnosti Hrvatskog turizma. Želimo pokazati brigu o svakom gostu u svim situacijama i segmentima našeg djelokruga poslovanja.

Prema evidenciji Ministarstva unutarnjih poslova, prošle godine su u Republici Hrvatskoj evidentirane 34.342 prometne nezgode. Ako tom broju dodamo prometne nezgode u kojim policija nije pozvana na intervenciju, pa nisu uvedene u njihovu statistiku, broj se povećava na više od 50.000 nezgoda u kojima stradavaju vozači, putnici i vozila. U svakoj desetoj prometnoj nezgodi sudjeluju vozila inozemnih registracijskih oznaka iz čega proizlazi da cca. 5.000 posjetitelja Republike Hrvatske za vrijeme svog boravka u našoj zemlji doživi prometnu nezgodu. Osim prometnih nezgoda događaju se i kvarovi vozila kao i razna oštećenja izazvana odgovornošću trećih osoba. Prateći statistike zadnjih nekoliko godina i analizirajući naša iskustva u svakodnevnom radu i susretanju sa strancima koji su se našli u nekoj od navedenih situacija, zaključili smo da tim ljudima treba pružiti pomoći jednim cjelovitim rješenjem kojim će se premostiti jezične barijere, nepoznavanje okruženja i nepoznavanje pravnih regulativa.

Kako bi svim inozemnim gostima koji dolaze u Hrvatsku olakšali situaciju u kojoj prometna nezgoda ili kvar na vozilu može biti iznimno neugodno iskustvo na putovanju, HAK-USLUGE i Odina Asistencija zajednički su razvili paket usluga pod nazivom “SIGURNO KROZ HRVATSKU”.

Usluge koje su sadržane u paketu "SIGURNO KROZ HRVATSKU" su slijedeće:

POMOĆ NA CESTI I JAMSTVO MOBILNOSTI

POMOĆ NA CESTI

otklon kvara i/ili prijevoz vozila u slučaju kvara

PRIJEVOZ VOZILA

u slučaju prometne nezgode

ČUVANJE VOZILA

u kvaru ili oštećenog u prometnoj nezgodi

ZAMJENSKO VOZILO

vozilo za nastavak putovanja

ILI SMJEŠTAJ

priznavanje troškova smještaja

ILI NASTAVAK PUTOVANJA

nastavak putovanja javnim prijevozom

PROVJERA STATUSA VOZILA

koje se nalazi u servisu na popravku

POMOĆ U NAKNADI ŠTETE IZ PROMETNE NEZGODE

IZVID ŠTETE + DOPUNSKI IZVID ŠTETE

pregled vozila oštećenog u prometnoj nezgodi od strane ovlaštenog procjenitelja. Popisivanje i fotografiranje oštećenja te izrada kalkulacije troška popravka

SAVJETOVANJE U VEZI NAKNADE ŠTETE

osnovno savjetovanje u svrhu postavljanja zahtjeva za naknadu štete na vozilu

ZASTUPANJE U POSTUPKU NAKNADE ŠTETE

zastupanje u postupku ostvarivanja naknade štete na vozilu

PRIBAVLJANJE SLUŽBENE DOKUMENTACIJE

potrebne za ostvarivanje naknade štete na vozilu

PRIJEVOD DOKUMENTACIJE

potrebne za realizaciju naknade štete na vozilu

Paket „SIGURNO KROZ HRVATSKU“ pruža sigurnost svakom korisniku koji sa vozilom stranih registracijskih oznaka posjećuje Hrvatsku, radi posla ili odmora, tijekom boravka u našoj zemlji (najdulje 18 dana), kroz pomoć u slučaju kvara na vozilu ili prometne nezgode. Korisnik se 24 sata dnevno, sve dane u godini može obratiti djelatnicima kontaktnog centra kako bi mu se pružile usluge koje su mu u tom trenutku potrebne, a koje su sadržane u paketu.

U paketu usluga „Sigurno kroz Hrvatsku“ pružamo vozačima vozila inozemnih registracijskih oznaka sigurnost koja im je potrebna da bi doživjeli cjelovit osjećaj odmora ili radnog boravka u Hrvatskoj, neopterećeni nepredviđenim situacijama i okolnostima, koje se mogu dogoditi vezano uz njihovo vozilo.

U paketu "SIGURNO KROZ HRVATSKU" nudimo sve ranije navedene usluge

po jedinstvenoj cijeni od 375,00 HRK (cca. 50,00 EUR). Za navedeni iznos pružamo usluge

u vrijednosti višoj od 7.500,00 HRK (cca. 1.000,00 EUR)

Sa svim detaljima vezanim za paket "SIGURNO KROZ HRVATSKU" kao i sa našom web stranicom koja je ujedno i web shop upoznat ćemo vas na predstavljanju proizvoda "SIGURNO KROZ HRVATSKU". Također ćemo vas upoznati sa načinima prodaje te našim planovima za B2C i B2B suradnju sa drugim poslovnim subjektima u Hrvatskoj koji djeluju u sferi turizma.

...

HAK-USLUGE d.o.o.

HAK-USLUGE d.o.o. su trgovačko društvo u vlasništvu Hrvatskog autokluba. Društvo je osnovano 1997. godine s ciljem proširenja usluga i proizvoda koje Hrvatski autoklub u vidu pogodnosti nudi svojim članovima, te ponuditi predmetne usluge tvrtkama i ne-članovima.

HAK-USLUGE d.o.o. nude organizaciju različitih vrsta usluga pomoći na cesti i jamstva mobilnosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu.

ODINA Asistencija d.o.o.

ODINA Asistencija d.o.o. je trgovačko društvo koje se bavi međunarodnom obradom šteta, savjetovanjem i prijevodima. Osnovna djelatnost tvrtke je pružanje pomoći u postupcima naknade šteta nastalih kao posljedica prometnih nezgoda u Hrvatskoj i inozemstvu.

U projektu "SIGURNO KROZ HRVATSKU" udružili smo snage kako bi znanjem, iskustvom i logistikom turistima putovanje kroz Hrvatsku učinili što bezbrižnijim.


0
0
0
s2sdefault

Pratite nas; Facebook