Feb 21, 2019 Last Updated 12:47 PM, Feb 20, 2019

PROGRAMI: Najnovije

NADZOR PROMETA: Rekorder s 3,4…

Rezultati pojačanog nadzora u prometu od od 15. do 18. veljače 2019. godine ...

I pješaci čine prometne prekrš…

Rezultati akcije Zaštita pješaka u Zagrebu

Oprez vozači, oprez pješaci!

Preventivno - represivna akcija "Zaštita pješaka" u Zagrebu

Obuka o sigurnosti u cestovnom prometu za OŠ Alojzije Stepinac, Zagreb

Kategorija: Aktualno

U OŠ Alojzije Stepinca u Zagrebu  održana je edukacija “Programa prometne kulture za najmlađe”.

S ciljem obogaćivanja edukativnog programa, i ovoga su nam se puta pridružile partnerske službe pa su tako mališani uz svoju prvu vožnju imali prilike učiti i o  zaštiti od požara i osnovama prve pomoći. Za to su zaslužni Klub mladih GDCK Zagreb i Dobrovoljno vatrogasno društvo Prečko i DVD Jarun

Zahvaljujemo  GDCK Zagreb, koji su predstavljali gđe Karla Štiberc i Petra Potrebica.

Volonteri Kluba Mladih CK Zagreb s učenicima su prolazili osnovne postupke prilikom ozljeda, a svi su bili oduševljeni kada su dobili priliku i sami se okušati u zamatanju insceniranih rana svojim prijateljima iz razreda.

DVD Prečko i ovoga se puta odazvao u velikom broju. Predsjednik g. Vladimir Crnić i vatrogasci g. , g. Borna Kamber, Goran Ostrički i gđa Ivana Popović potrudili su se napraviti zanimljivu i poučnu radionicu te naučiti najmlađe čime se vatrogasci bave i što učiniti u slučaju požara. Ipak, iznenađenje dana za mališane je svakako bio Ramos – pas vatrogasac. Veliko hvala DVD-u Prečko na sjajnom angažmanu!

Današnja manifestacija je definitivno bila u znaku vatrogasaca jer su nam se pridružili i DVD Jarun kojeg su predstavljali gosp. Božidar Ferk i Gosp. Marko Martinko.

Cijenjeni vatrogasci,hvala Vam na  slikovnicama za djecu koje ste im podijelili i do sljedeće godine: vatru gasi brata spasi !!!

Posebnu zahvalu upućujemo ravnateljici  škole gđi.Karmen Lukinac Petrinec kao i učiteljici gđi. Dijani Mikić na uspješnoj organizaciji cijele manifestacije. Hvala i drugim učiteljicama a posebno  starijim učenicima koji su spremno pomagali mlađima na prometnom poligonu.


0
0
0
s2sdefault

Pratite nas; Facebook

Najnovije