Oct 22, 2018 Last Updated 9:18 AM, Oct 22, 2018

PROGRAMI: Najnovije

SLAVONSKI BROD 21. listopada -…

21. 10. Dan bez mobitela u prometu 2018. u Slavonskom Brodu, Trg Ivane Brlić Maž...

Konferencija Mi i naši gadgeti…

Utorak, 16. listopada 2018. u 10:00 – 13:00 * Hotel International Zagreb  ...

STATISTIKA Povećanje broja mot…

Povećan je broj prometnih nesreća i smrtno stradalih motociklista i mopedista za...

Edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak

Kategorija: Info

Edukativni mjuzikl 'Đak veseljak i prometni znak' održat će se u utorak, 23. 01. 2018. u MD KD Lisinski u Zagrebu, u terminima 09:30 i 11.00h.

Nakon što je edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak samo ove godine pogledalo gotovo tri tisuće prvašića u cijeloj Hrvatskoj, naša vesela družina nije zaboravila ni drage predškolce i njihove odgajatelje jer će i oni uskoro postati samostalni sudionici u prometu!
Naime, edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak nastao pod pokroviteljstvom MUP-a, u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, neizostavan je dio edukacije o tome kako sigurno doći do škole.
 
Četvero mladih veseljaka pjesmom, plesom i igrom na putu od kuće do vrtića podučavaju djecu o važnim prometnim znakovima. Glazba se izvodi uživo na klaviru, violini i udaraljkama kako bi djeca tijekom predstave mogla upoznati i instrumente koje sve rjeđe imaju priliku vidjeti i čuti uživo.
 
Đak veseljak i prometni znak je edukativni mjuzikl kojem je cilj edukacijom i ponavljanjem, koje je od iznimne važnosti za mališane, smanjiti mogućnost stradavanja djece u prometu. Cijeli je program interakcija djece i glumaca. Djeca slušajući i pjevajući pjesme koje su naučili u predstavi uče o prometnim znakovima uz igru.
 
Predstava je sretan spoj svladavanja važnih spoznaja o prometu i o tome kako se u njemu ponašati; uz to, djeca uče najvažnije prometne znakove u osmišljenom umjetničkom sadržaju u kojemu se isprepliću riječ, glazba i pokret, ispunjavajući i angažirajući gledatelja da bez moguće zasićenosti porukama i sam sudjeluje u njoj.
 
Mjuzikl izvode poznati glumci i glazbenici:
Ivan Đuričić
Lana Blaće
Krešimir Marmilić
Mario Čopor

0
0
0
s2sdefault