Jan 23, 2019 Last Updated 11:25 AM, Jan 23, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

Edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak

Kategorija: Info

Edukativni mjuzikl 'Đak veseljak i prometni znak' održat će se u utorak, 23. 01. 2018. u MD KD Lisinski u Zagrebu, u terminima 09:30 i 11.00h.

Nakon što je edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak samo ove godine pogledalo gotovo tri tisuće prvašića u cijeloj Hrvatskoj, naša vesela družina nije zaboravila ni drage predškolce i njihove odgajatelje jer će i oni uskoro postati samostalni sudionici u prometu!
Naime, edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak nastao pod pokroviteljstvom MUP-a, u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, neizostavan je dio edukacije o tome kako sigurno doći do škole.
 
Četvero mladih veseljaka pjesmom, plesom i igrom na putu od kuće do vrtića podučavaju djecu o važnim prometnim znakovima. Glazba se izvodi uživo na klaviru, violini i udaraljkama kako bi djeca tijekom predstave mogla upoznati i instrumente koje sve rjeđe imaju priliku vidjeti i čuti uživo.
 
Đak veseljak i prometni znak je edukativni mjuzikl kojem je cilj edukacijom i ponavljanjem, koje je od iznimne važnosti za mališane, smanjiti mogućnost stradavanja djece u prometu. Cijeli je program interakcija djece i glumaca. Djeca slušajući i pjevajući pjesme koje su naučili u predstavi uče o prometnim znakovima uz igru.
 
Predstava je sretan spoj svladavanja važnih spoznaja o prometu i o tome kako se u njemu ponašati; uz to, djeca uče najvažnije prometne znakove u osmišljenom umjetničkom sadržaju u kojemu se isprepliću riječ, glazba i pokret, ispunjavajući i angažirajući gledatelja da bez moguće zasićenosti porukama i sam sudjeluje u njoj.
 
Mjuzikl izvode poznati glumci i glazbenici:
Ivan Đuričić
Lana Blaće
Krešimir Marmilić
Mario Čopor

0
0
0
s2sdefault