Sep 20, 2018 Last Updated 10:26 AM, Sep 19, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Što je dopušteno raditi s mobi…

Danas svoje pametne telefone koristimo za sve – od njihovih primarnih uloga...

Vožnja pod utjecajem alkohola …

Neke analize stručnjaka upozoravaju da već 0,2 promila alkohola u krvi ima nepov...

Preporuka roditeljima i vozači…

Mladen Stjepan Vitković-Stipko   Dana 3.09.2018 počinje nova školska ...

Velika knjiga prometnih pravila - besplatno samo u Jutarnjem listu

Kategorija: Info

U ponedjeljak, 3 rujna, uz Jutarnji list, čitatelji besplatno dobivaju veliki prometni priručnik, na čak 196 stranica. Riječ je o najpreciznijem priručniku o prometnim pravilima i ponašanju u prometu, ikad izdanom uz dnevne novine.

Knjiga prometnih pravila je koristan i nezaobilazan priručnik, potreban svakom vozaču, svakoj obitelji, svima koji uče voziti ili se za to pripremaju. To je, naprosto, ultimativan priručnik kako za vozače, bicikliste, motoriste, tako i za pješake i sve sudionike u prometu.

Knjiga sadrži 13 poglavlja, 300 fotografija, stotine ilustracija, testna pitanja i odgovore. Knjiga nas uči pravilnom i sigurnom ponašanju u prometu: propisima u cestovnom prometu, ponašanju sudionika u prometu, o cestama i njenim obilježjima, znakovima u prometu, prometnim pravilima, vožnji u naselju ili izvan njega, vožnji u posebnim uvjetima…

„Učim prometna pravila i pravilno se ponašati u prometu“ – knjiga je koju treba nabaviti svaki roditelj, svaki vozač,  priručnik je to koji će koristiti djeci, ali i iskusnim vozačima da se podsjete na pravila vožnje i ponašanja u vožnji. Stjecanje i obnavljanje znanja i vještina doprinijet će vašem boljem i sigurnijem snalaženju u prometu.

U ponedjeljak ne propustite svoj primjerak Jutarnjeg lista uz koji dobivate besplatnu knjigu prometnih pravila. Jutarnji list knjigu je izdao uz potporu i sredstva Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske.


0
0
0
s2sdefault