Jan 24, 2019 Last Updated 9:37 AM, Jan 24, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

Velika knjiga prometnih pravila - besplatno samo u Jutarnjem listu

Kategorija: Info

U ponedjeljak, 3 rujna, uz Jutarnji list, čitatelji besplatno dobivaju veliki prometni priručnik, na čak 196 stranica. Riječ je o najpreciznijem priručniku o prometnim pravilima i ponašanju u prometu, ikad izdanom uz dnevne novine.

Knjiga prometnih pravila je koristan i nezaobilazan priručnik, potreban svakom vozaču, svakoj obitelji, svima koji uče voziti ili se za to pripremaju. To je, naprosto, ultimativan priručnik kako za vozače, bicikliste, motoriste, tako i za pješake i sve sudionike u prometu.

Knjiga sadrži 13 poglavlja, 300 fotografija, stotine ilustracija, testna pitanja i odgovore. Knjiga nas uči pravilnom i sigurnom ponašanju u prometu: propisima u cestovnom prometu, ponašanju sudionika u prometu, o cestama i njenim obilježjima, znakovima u prometu, prometnim pravilima, vožnji u naselju ili izvan njega, vožnji u posebnim uvjetima…

„Učim prometna pravila i pravilno se ponašati u prometu“ – knjiga je koju treba nabaviti svaki roditelj, svaki vozač,  priručnik je to koji će koristiti djeci, ali i iskusnim vozačima da se podsjete na pravila vožnje i ponašanja u vožnji. Stjecanje i obnavljanje znanja i vještina doprinijet će vašem boljem i sigurnijem snalaženju u prometu.

U ponedjeljak ne propustite svoj primjerak Jutarnjeg lista uz koji dobivate besplatnu knjigu prometnih pravila. Jutarnji list knjigu je izdao uz potporu i sredstva Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske.


0
0
0
s2sdefault