Nov 17, 2018 Last Updated 12:53 PM, Nov 16, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Dani tehničke ispravnosti vozi…

Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Naciona...

Kako će izgledati tehnički pre…

Razvoj tehničkog pregleda prati razvoj automobilske tehnologije ...

Pojačani nadzor vozača u stude…

U razdoblju od 09. do 11. studenog 2018. godine, povodom narodnog običaja kršten...

JASTREBARSKO: ‘Sigurno u prometu s HAK-om

Kategorija: Info

Tradicionalno, prvog dana nove školske godine, Hrvatski auto klub u suradnji sa školama, policijom i lokalnom samoupravom, organizirao preventivnu akciju “Sigurno u školu s HAK-om”,.

I ispred jaskanske osmoljetke, aktivisti Auto kluba Jastrebarsko, zajedno s predstavnicima Policijske postaje, ravnateljicom Sanjom Sertić i zamjenikom gradonačelnika Stipom Bučarom, vozačima su dijelili letke o ponašanju u prometu.

Inače, policija će prvog tjedna nove školske godine, pojačano kontrololirati promet u zonama škola i sankcionirati prometne prekršaje.

A iz Grada su izvijestili da je protekloga tjedna osvježena i horizontalna signalizacija prometnica po gradu i prigradskim naseljima, kako bi prelasci preko ceste bili što uočljiviji za vozače i nove male pješake.

U 17 sati danas će u školu, zajedno s roditeljima, doći i učenici prvih razreda, a i njima i svim ostalim đacima, poruku je uputio gradonačelnik Zvonimir Novosel: “Našim prvašićima želim veseo i siguran početak nove školske godine. Kako bi što bezbrižnije nosili svoje torbe iz škole i u školu mi smo tu, da sve podsjetimo, kako nova mala generacija stiže u razrede, ali i na ceste. Svim školarcima, želim uspješnu školsku godinu i puno lijepih trenutaka u školskim klupama i izvan njih!” – poručio je jaskanski gradonačelnik.

Dodajmo kako će se akcija “Sigurno u školu s HAK-om” ove godine provoditi u tri dijela. Nakon jutrošnjeg dijeljenja letaka, drugi dio aktivnosti odvijati će cijeli ovaj tjedan, do subote 8. rujna, kada će aktivisti Autokluba Jastrebarsko i predstavnici Policijske postaje Jastrebarsko u svim školama za prve razrede organizirati predavanja

Treći dio najavljen je za iduću subotu, 8. rujna, kada u akciji ‘Sigurno i vješto u prometu’ u centrima lokalne samouprave, djeca od 5 – 10 godina svojim prometnim pomagalima savladavaju prometne situacije. Ove aktivnosti održavat će se iduće subote od 10:30 sati na gradskom, odnosno općinskim trgovima.


0
0
0
s2sdefault