Feb 25, 2018 Last Updated 9:58 AM, Feb 23, 2018

PROGRAMI: Najnovije

NPSCP RH: Sufinanciranje preve…

Obavijest o odabiru preventivnih projekta koji će se tijekom 2018. godine sufina...

NPSCP RH: Sanacija opasnih mje…

Obavijest o odabiru projekata sanacije opasnih mjesta koji će se tijekom 2018. g...

VARAŽDIN: Biciklisti i pješaci…

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provode, 15. veljače, preven...

PIN Talk u Hrvatskoj

Kategorija: Novosti

Međunarodni stručni skup pod nazivom PIN Talk u Hrvatskoj: Povećanje sigurnosti biciklista i mladih sudionika u prometu održava se sutra 1.12.2017. godine u amfiteatru Ravnateljstva policije.

Skup organizira Europsko vijeće za sigurnost prometa u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture. Tijekom skupa biti će održana dva Okrugla stola. Prvi pod nazivom „Kako povećati sigurnost mladih sudionika u Hrvatskoj? Što se može naučiti iz austrijskog primjera“ i drugi pod nazivom „Kako povećati sigurnost biciklista u Hrvatskoj? Što se može naučiti iz nizozemskog iskustva?“ Stručnjaci iz drugih država EU prenijet će svoja iskustva o različitim mjerama koje su usvojili, a  kojima je cilj smanjiti broj prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi i biciklisti. Tijekom PIN Talk rasprave govorit će se o mogućnostima primjene tih mjera u Republici Hrvatskoj.

Pored austrijskih i nizozemskih, na Okruglim stolovima sudjelovat će brojni domaći stručnjaci iz područja sigurnosti u cestovnom prometu, a na kraju okruglih stolova biti će otvorena diskusija za sve sudionike skupa. 

 


0
0
0
s2sdefault