Aug 15, 2018 Last Updated 11:03 AM, Aug 16, 2018

PROGRAMI: Najnovije

Pješaci - najranjiviji sudioni…

Apel svim sudionicima u prometu da dosljedno poštuju odredbe Zakona o sigurnosti...

Kako alkohol utječe na našu pe…

Utjecaj alkohola na percepciju

REKONSTRUKCIJA: Među pješake s…

Pogledajte rekonstrukciju stravične prometne nesreće!

PIN Talk u Hrvatskoj

Kategorija: Novosti

Međunarodni stručni skup pod nazivom PIN Talk u Hrvatskoj: Povećanje sigurnosti biciklista i mladih sudionika u prometu održava se sutra 1.12.2017. godine u amfiteatru Ravnateljstva policije.

Skup organizira Europsko vijeće za sigurnost prometa u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture. Tijekom skupa biti će održana dva Okrugla stola. Prvi pod nazivom „Kako povećati sigurnost mladih sudionika u Hrvatskoj? Što se može naučiti iz austrijskog primjera“ i drugi pod nazivom „Kako povećati sigurnost biciklista u Hrvatskoj? Što se može naučiti iz nizozemskog iskustva?“ Stručnjaci iz drugih država EU prenijet će svoja iskustva o različitim mjerama koje su usvojili, a  kojima je cilj smanjiti broj prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi i biciklisti. Tijekom PIN Talk rasprave govorit će se o mogućnostima primjene tih mjera u Republici Hrvatskoj.

Pored austrijskih i nizozemskih, na Okruglim stolovima sudjelovat će brojni domaći stručnjaci iz područja sigurnosti u cestovnom prometu, a na kraju okruglih stolova biti će otvorena diskusija za sve sudionike skupa. 

 


0
0
0
s2sdefault