Jan 24, 2019 Last Updated 9:37 AM, Jan 24, 2019

PROGRAMI: Najnovije

Bez sigurnosnog pojasa - svaka…

Sigurnosni pojasevi, nasloni za glavu i zračni jastuci su osnovni faktori zaštit...

Pod utjecajem alkohola rizik od nastanka nesreće raste progresivno

Kako alkohol djeluje na percep…

Pod utjecajem alkohola, vozač vrlo brzo prestaje biti svjestan svojih sposobnost...

UDRUGA RODA Zagreb - besplatan…

U nedjelju, 13. siječnja 2019. od 10 do 12 sati u Zagrebu, na parkiralištu MUP-a...

Obuka o sigurnosti u cestovnom prometu za OŠ Gračani i OŠ Markuševec

Kategorija: Novosti

Program prometne kulture za najmlađe putuje ove jeseni po osnovnim školama diljem lijepe naše, danas se zaustavio   u  osnovnoj školi Gračani -Zagreb, koji su  su bili domaćin ove manifestacije a u goste su im došli djeca drugih razreda iz osnovne škole Markuševec

Bila su tu i djeca područnih škola PŠ Vidovec, PŠ Bačun.

Napominjemo da već peta generacija mališana iz Gračana i  Markuševca kontinuirano prolazi  obuku o sigurnosti u cestovnom prometu.

Ovakav vid edukacije omogućuje im njihova Gradska četvrt Podsljeme na čelu s  predsjednikom četvrti gosp. Krešimirom Kompesakom, koji nas svake godine osobno posjeti i djeci simbolično podijeli diplome.U ime škole,djece i roditelja, HVALA.

Djeca su nakon teorijskog dijela koji je održan u OŠ Gračani pješice došli na šareni poligon koji je postavljen ispred pučke škole Gračani.

Djeca su imala i policijsku pratnju  , policajci iz V-policijske postaje Zagreb, gospoda Anto Pavlović i Mario Jurenec su brinuli da djeca sigurno stigli na odredište.

Svojim radionicama DVD Gračani su  nadopunili  ovaj preventivni program. Zapovjednik gosp. Jurica Biruški sa svojim vatrogascima: Ivan Salopek i Josip Ćuk  uspješno su se nosili s velikim brojem učenika njih 130, a ovim putem im se zahvaljujemo na strpljenju i zanimljivoj radionici za najmlađe. Nadamo se da su djeca naučili ponešto i da su se dobro zabavili.

Osim vatrogasaca, u program su se uključili i volonteri Kluba mladih Crvenog križa Zagreb. Hvala im na sudjelovanju i aktivnostima koje su pripremili za najmlađe o osnovama prve pomoći.
Zahvaljujemo i gospodinu Marjanu Kosu ispred VMO Gračani koji su nam odobrili korištenje prostora Pučke škole.

Puno pozdrava i zahvala na sjajnoj dobrodošlici šaljemo domaćinu-ravnateljici OŠ  Gračani gđi Nataši Gjuran. Ovim putem zahvaljujemo i ravnateljici gostujuće škole gđi Gordani Horvat.


0
0
0
s2sdefault