Ožujak 02, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SAVSKA VES: Provedena preventivna akcija „Djeca u prometu“

Promidžbeni materijal (kišne kabanice, kape, reflektirajuće trakice) koji je djeci podijeljen nakon edukacije pribavljen je sredstvima Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca

 

 

 

U nedjelju, 3. prosinca 2023. godine u Savskoj Vesi, kod vatrogasnog doma u suradnji s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Savska Ves, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec proveli su preventivnu akciju „Djeca u prometu“.

 

 

Vozilom Mobilnog preventivnog centra policije uspostavljen je informativni punkt, kojom prilikom su provođene preventivne aktivnosti edukacijom najmlađih sudionika u prometu - djece te su im na zanimljiv i njima prihvatljiv način objašnjena prometna pravila, pravilno ponašanje i opasnosti u prometu (pravilno kretanja prometnicama, korištenje zaštitne kacige, reflektirajućeg prsluka ili neke druge reflektirajuće materije, korištenje auto sjedalice i sigurnosnog pojasa u vozilima) kako bi sigurnost djece u cestovnom prometu bila još veća te kako bi se broj stradale djece što više smanjio.

 

 

Promidžbeni materijal (kišne kabanice, kape, reflektirajuće trakice) koji je djeci podijeljen nakon edukacije pribavljen je sredstvima Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 11:44