Ožujak 02, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PRELOG: Na "motorijadi" predstavljene prometne preventivne aktivnosti

Na izletištu kod Preloga policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec i Policijske postaje Prelog predstavili su posjetiteljima aktivnosti u sklopu preventivne akcije "Mopedisti i motociklisti, oprez!“

 

U subotu, 11. lipnja 2022. godine od 14:30 do 20 sati policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec i Policijske postaje Prelog, proveli su aktivnosti u sklopu preventivne akcije "Mopedisti i motociklisti, oprez!“. Povodom održavanja "motorijade“ u organizaciji moto kluba "Ren - Ban" na izletištu "Marina", nedaleko Preloga uspostavili su informativni punkt.

 

 

Svim sudionicima i posjetiteljima "motorijade" predstavljen je preventivni rad policije vezano uz sigurnost cestovnog prometa. Uz korištenje Mobilnog preventivnog centra održana je edukacija o prometnim pravilima i propisima u cestovnom prometu, a poseban naglasak stavljen je na pravilno korištenje zaštitne kacige i dr. zaštitne opreme namijenjene za motocikliste. Ujedno, policijski službenici prezentirali su način rada raznih uređaja i opreme koju policija koristi u svakodnevnom radu.

 

 

Na samom kraju edukativnog predavanja sudionicima i posjetiteljima „motorijade“ podijeljeni su promotivni materijali vezani uz sigurnost cestovnom prometa, a koji su pribavljeni sredstvima Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. godine. U sklopu navedenih aktivnosti održan je i defile vozača motocikla uz policijsku pratnju područjem Međimurske županije, a na kojem je sudjelovalo 400-tinjak sudionika.

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Lipanj 2022 20:03